Datum: 16 maart 2019 - 13:00

Plaats:

Voor uw zoon of dochter wordt er een reguliere opkomst georganiseerd van 13.45 tot 16.00 uur bij ons clubgebouw aan het Grenspad.

Hiernaast doen we vandaag ook mee met de actiedag NLdoet van het Oranjefonds. Een dag waarbij het Oranjefonds probeert om zoveel mogelijk vrijwilligers in beweging te krijgen om lokale verenigingen of stichtingen te helpen met allerlei klusjes. Hopelijk hebben alle ouders of verzorgers de gelegenheid om tijdens de opkomsttijden die wij voor uw zoon of dochter organiseren dan ook enkele uurtjes tijd om te helpen met allerlei klusjes om, aan en in ons clubgebouw die wij deze dag uit willen gaan voeren. We hebben genoeg te doen en voor iedereen zal er ongetwijfeld een klus bijzitten die u kunt uitvoeren!