PostHeaderIcon Update n.a.v. COVID 19 virus

De afgelopen periode is veel te doen om het Coronavirus. Wij hebben het welzijn en de gezondheid van onze jeugdleden voorop staan, en hebben het nieuws nauwlettend in de gaten gehouden.

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet waarin verscherpte maatregelen worden aangekondigd, heeft Scouting Nederland haar beleid ook aangepast (zie https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19). Het wordt met ingang van vandaag afgeraden om opkomsten door te laten gaan. Wij volgen het beleid van Scouting Nederland en zullen de opkomsten voor de Welpen en de Zeeverkenners vanaf overmorgen 14 maart, ten minste tot en met die van 28 maart helaas moeten annuleren. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de laatste relevante ontwikkelingen, en we zullen u uiteraard informeren rond de 28e naar het verloop van de opkomsten vanaf april.

Vind ons ook op:

Agenda Geysendorffergroep