PostHeaderIcon Scouting Geysendorffer komt weer in beweging!

De vorige week door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden mogelijkheden om de eerste “sportieve” verenigingen die Westvoorne telt weer voorzichtig op gang te brengen. In het verlengde van de herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april namelijk ook weer toegestaan en wordt het zelfs actief aangemoedigd om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten en in groepsverband buiten te spelen. Om zo de jeugd weer wat plezier met leeftijdsgenoten en beweging te bieden na de vele weken thuis zitten.

Ook scouting Geysendorffer zal haar activiteiten voor de jongste speltak (De Welpen) daarom vanaf zaterdag 2 mei weer voorzichtig op te gaan starten. Scouting biedt leuke, uitdagende en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen, dit alles lekker in de buitenlucht  Zoals tot voor de coronapandemie ook al gebruikelijk was, zal dit programma ook nu op de zaterdagmiddagen tussen 13.45 en 16.00 uur georganiseerd worden voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Ook nu zal dit plaatsvinden op onze prachtig gelegen locatie midden in de duinen aan het uiteinde van het Grenspad in Oostvoorne.
En ook de zeeverkenners zullen spoedig weer kunnen kunnen gaan varen op het Brielse meer (van 10.45 tot 15.00 uur) aan het uiteinde van de Oosterlandse weg in Brielle

Aansluitend bij de oproep van onze minister- president (en gemeente Westvoorne) biedt Scouting Geysendorffer ook (voor een beperkt aantal) niet-leden uit Westvoorne aan om vrijblijvend gezellig mee te doen om zo na al het thuiszitten weer lekker buiten te kunnen spelen en sporten.Aanmelden (voor niet-leden) vooraf is wel noodzakelijk, dit kan via info@scoutingwestvoorne.nl.
Na aanmelding ontvangt u vervolgens de verdere informatie over de invulling en de voorzorgsmaatregelen die wij zullen treffen om het programma mogelijk te maken volgens de richtlijnen van het RIVM.

Vind ons ook op:

Agenda Geysendorffergroep