PostHeaderIcon Waterscouts winnen de RZW!

Natuurlijk waren de Geysendorffers ook dit jaar weer aanwezig bij de Roei, Zeil en Wrikwedstrijden, de jaarlijkse krachtmeting tussen de waterscouts uit de regio (Admiraliteit 14). Samen met de andere scoutinggroepen uit Brielle, Hellevoetsluis, Goedereede, Schiedam, Spijkenisse, Heenvliet, Vlaardingen, Barendrecht en Rotterdam werd het kampterrein opgebouwd op Zeeverkennerscentrum “de Visserij??? in Rozenburg.

Gedurende het gezellige weekend zijn er de meest uiteenlopende soorten blaren verzameld op de handen van de roeiers en wrikkers en van het aantrekken van de zeilen. Maar het is niet voor niks geweest bleek bij de prijsuitreiking!  De Zeeverkenners, Wilde Vaarders en Leiding konden op bijna alle onderdelen waaraan we deelgenomen hadden een medaille in ontvangst nemen. (Gelukkig kneep de Admiraal bij het feliciteren na het omhangen van al die medailles niet al te hard in de pijnlijke handen).

winnaar RZW 2016

Het eindklassement voor onze groep zag er dan ook als volgt uit:

• 2de plek                             Zeilen Zeeverkenners
  • 1ste en 4de plaats           Roeien Zeeverkenners (en winst in voorafgaande series).
  • 1ste en 4de plaats           Wrikken Zeeverkenners (en winst in voorafgaande series).
  • 1ste plaats                        Lange Afstand Roeien Wilde Vaart
  • 1ste plaats                        Korte Afstand roeien Wilde Vaart
  • 2de plaats                         Zeilen Wilde Vaart
  • 2de plaats                         Wrikken Wilde Vaart
  • 2de plaats                         Roeien Korte Afstand Leiding
  • 1ste plaats                        Wrikken (Leiding met hulp van een “beresterke??? Wilde Vaarder).

Deze geweldige prestaties zorgden ervoor dat er ook in het klassement voor beste zeeverkennersbak zowel de 1ste en de 3de plaats behaald is(708 & 1434). Maar ook dat we het groepsklassement gewonnen hadden en hiermee ook de beker en bijhorende wisseltroffee naar Oosterland mochten nemen. Iets waar we als groep natuurlijk erg blij mee zijn en trots op kunnen zijn!  Niet alleen op sportief vlak kunnen we terugkijken op een leuk weekend. Bovenal en misschien nog wel veel belangrijker als alle prijzen kunnen we terugkijken op een erg gezellig en zonnig weekend met de andere groepen uit de regio.

prijzen GJG

Met het dashboard van onze sleepboot vol met prijzen keerde we weer terug naar ons eigen clubgebouw op Zeeverkennerscentrum Oosterland.

Zodra er wat meer foto’s en video’s die gemaakt zijn gedurende dit weekend door onszelf maar ook door de Wedstrijdcommisie gemaakt zijn zullen we de links hiernaar natuurlijk toevoegen of delen op onze Facebook pagina.

Vind ons ook op:

Agenda Geysendorffergroep