PostHeaderIcon Twee verdwaalde zwarten pieten in de Bever hut.

gjg26112016pieten1028       Twee verdwaalde pieten in de Bever hut.

Zaterdag ochtend kwamen de bever bijeen in het clubhuis.  Alle schoenen die de bever de week ervoor in elkaar geknutseld hadden waren verdwenen. Na en grondige schoorsteen inspectie door enkelen bevers zelf was al heel snelduidelijk dat er iets niet klopte. Maar in eens zag Yoshua dat er schoenen op de kasten en op hele vreemde plekken stonden. Raar wie doet dat nou? Julia en Philine waren het eens samen het moet een zwarte piet geweest zijn. Omdat er ook veel snoep in de schoenen zat. Na dat er even gesnoept is en veel gekletst zijn de bevers naar de bever hut gegaan. Maar wat troffen ze daar aan. Er hingen slingers en er lagen twee zwarte pieten te slapen in de hut.Joris en Yoshua maakten de pieten wakker. Want iedereen wilden weten wat die pieten daar nu deden en wel in onze bever hut. De pieten vertelde dat ze verdwaald waren en hier in de hut maar zijn gaan slapen. Na het bezoek aan een scouting clubhuis wisten ze niet de weg meer in het donker. Tijdens het rondlopen in de duinen vonden ze een hut en na deze een klein beetje hersteld te hebben kon men hier best slapen. De pieten gingen mee warme chocomelk drinken. En hebben samen met alle bever nog aan het spelen geweest pakjes gooien (de sint was er toch niet bij) en veel snoepen, en natuurlijk nog even dansen met z’n alle. De pieten hebben ook nog even mee helpen sluiten en na dat er gesloten was mochten de pieten in het clubhuis blijven slapen van Rebbel het beloofde immers een koude nacht te worden. Dus wie weet zijn de pieten er zaterdag nog???
gjg26112016pieten1023gjg26112016pieten1077