PostHeaderIcon Donderdag 24 augustus Kindersurvival

Aankomende donderdag 24 augustus organiseert Scouting Geysendorffer in samenwerking met Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne een kindersurvival aan de Hofweide in Oostvoorne. Tussen 19.00u en 20.30u kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud hieraan deelnemen.kindersurvival

Zo is er een tokkelbaan, zeepbaan, kan er geschoten worden met een pijl en boog en is er een touwbrug over de gracht van de Burght en nog veel meer! Meedoen is gratis neem wel oude kleding en/of zwemkleding mee gedurende deze avond. Daarnaast kan er gedurende deze avond  natuurlijk verdere informatie verkregen worden over de activiteiten die Scouting Geysendorffer wekelijks organiseert voor haar leden bij de land- en waterscouts.

Kom jij ook?

Natuurlijk zijn niet alleen bezoekers tussen de 6 en 12 jaar van harte welkom om mee te doen. Maar ook onze eigen leden actief bij 1 van onze speltakken zijn van harte welkom om gezellig mee te doen (of voor hulp bij het opbouwen en begeleiden van de verschillende spelonderdelen deze avond).

Vind ons ook op:

Agenda Geysendorffergroep