PostHeaderIcon Sint en kerst opkomst

De zeeverkenners hadden enkel één week de tijd na het trekken van de lootjes om een mooie surprise in elkaar te zetten. Afgelopen vrijdagavond was het sint/kerst viering bij de waterscouts en konden de surprises dan eindelijk uitgepakt worden.

We begonnen deze avond met diverse bekende renspellen buiten het clubgebouw welke toch wat lastiger bleken te zijn in het donker, maar niet minder leuk. Toen de zeeverkenners een klein beetje van hun energie weg gerend hadden was het tijd voor friet en een hamburger, welke er goed in bleken te gaan

Hierna was het tijd voor “de grote sint en kerst quiz” waarbij de zeeverkenners individueel de antwoorden op een blaadje moesten schrijven. Degene met de meeste goede antwoorden, dus ook de meeste sint en kerst kennis. Mocht al eerste zijn/haar surprise openen enzovoort.. Ook dit jaar zaten er weer allerlei bijzondere surprises tussen zoals; een schaap, computer, een eenhoorn en een cavia. In de surprises was van alles te vinden (vooral snoepgoed, opblaasletters en klein speelgoed).

DSC03719DSC03725

Na het openen van de surprises werd er opperste concentratie gevraagd van de zeeverkenners, bij het solderen van hun kerstboom printplaatje. Welke zij hebben voorzien van ledlichtjes waardoor deze zouden gaan knipperen. Helaas door tijdgebrek hebben de zeeverkenners deze niet af kunnen krijgen. Maar deze zullen wij tijdens de eerst volgende opkomst alsnog afmaken.

DSC03733

Ondanks dat sinterklaas alweer op terugreis was naar Spanje en de opkomst dit jaar hierdoor helaas niet bij kon wonen. Kunnen we weer terugkijken op een gezellige opkomst.