PostHeaderIcon NLdoet bij de Welpen!

Nldoet bij de Welpen (aan het Grenspad) zaterdagmiddag 10 maartnldoet

Ook de Welpen op het Grenspad zullen we meedoen met Nldoet de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranjefonds!  Voor de Welpen wordt er een reguliere opkomst georganiseerd van 13.45 tot 16.00 uur maar gelijktijdig willen we ook wat klussen uit gaan voeren in/rondom ons clubgebouw met hulp van vrijwilligers.

We hopen dan ook dat terwijl de Welpen lekker buiten allerlei spellen zullen spelen de ouders/verzorgers en overige vrijwilligers ons tijdens de opkomst van de jeugdleden willen helpen om Nldoet een succes te maken. We hebben genoeg te doen en voor iedereen zal er ongetwijfeld een klus bijzitten die u kunt uitvoeren!  Zo willen we onder andere het gebouw eens goed schoonmaken, gaan snoeien op het terrein, en enkele houten bankjes opnieuw in de verf gaan zetten.

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend binnen lopen en meehelpen met een klus. Maar mocht u al zeker weten dat u aanwezig zult zijn kunt u dit natuurlijk alvast doorgeven aan de welpenleiding  via ons mailadres welpen@scoutingwestvoorne.nl of telefonische.  Zodat wij wat beter in kunnen schatten welke klussen uitgevoerd kunnen worden en het benodigde materiaal hiervoor aangeschaft kan worden. We zien de aanmeldingen (en natuurlijk de klussers op zaterdag) graag verschijnen!