PostHeaderIcon Nieuwe lelievletten voor de waterscouts

doop gjgNadat we afgelopen winter afscheid hebben genomen van de 813 en de 505, 2 lelievletten waarin vele tientallen jaren generaties scouts van de Geysendorffergroep hebben gezeild. Is er de afgelopen weken door enkele vrijwilligers van het leidingteam samen met de Wilde Vaarders hard gewerkt om gloednieuw gebouwde lelievletten en het bijhorende tuigage vaarklaar te maken. En…. het is gelukt ze zijn klaar!

Op zaterdag 24 maart zullen we de nieuwe vletten naar goed scheepvaartgebruik gaan dopen, door de champagneflessen op de afgelopen weken zorgvuldig geverfde boeg te breken en hiermee de nieuwe aanwinst binnen de groep officieel in gebruik te nemen. Natuurlijk wordt deze doopceremonie verricht door een aantal jeugdleden van Scouting Geysendorffer als onderdeel van een gezamenlijke opkomst met de Welpen, Zeeverkenners en Wilde Vaart.

Maar mocht u als ouder/verzorger/oud-lid of andere belangstellende willen komen kijken naar onze nieuwe aanwinsten van onze vloot. Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Zaterdag 24 maart rond 15.30 uur zal er een korte doopceremonie plaatsvinden, onder het genot van een hapje en drankje. Aansluitend zullen enkele nieuwe leden geïnstalleerd worden en “overvliegen” naar een volgende speltak.

Tot zaterdag!