PostHeaderIcon Lente Speurtocht 7 april

lente speurtocht

Zaterdag 7 april organiseert Scouting Geysendorffer leuk en uitdagend programma vanuit de dorpskern van Oostvoorne. Zo zullen we onder andere een speurtocht lopen met hierin allerlei spellen en opdrachten verwerkt. Zo kan je naar beneden van een kabelbaan, balanceren over koord boven de grond, pijl en boog schieten, lasergamen en nog veel meer….

Deze opkomst organiseren we met en voor onze eigen jeugdleden bij de Welpen en Zeeverkenners. Maar ook kinderen die geen lid van de Scoutingvereniging zijn met een leeftijd tussen de 6 en 14 jaar oud zijn van harte welkom om gezellig mee te doen deze zaterdagmiddag om te ervaren hoe leuk scouting is!

Het programma van deze dag begint om 13.00 uur op de Hofweide in Oostvoorne en zal hier om 16.00 uur ook weer eindigen.  Uiteraard is deelname aan deze dag geheel vrijblijvend en zonder kosten. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk! Meer informatie heeft u vragen over deze dag neem dan gerust even contact met ons op via ons e-mailadres: Info@scoutingwestvoorne.nl

Tot zaterdag 7 april!