Contactpersonen speltakken

Heeft u nog vragen over de Geysendorffergroep, neem dan gerust contact met de leiding of begeleiding van één van onze speltakken.

SpeltakContactpersonen SpeltakE-mailadres
Welpen
Jongens/Meisjes 6 t/m 11 jaar
Victoria Zwemstrawelpen@scoutingwestvoorne.nl
Zeeverkenners
Jongens/meisjes van 10 t/m 15 jaar
Tom van Wamelen
Eric Heijndijk
zeeverkenners@scoutingwestvoorne.nl
Wilde Vaart
Jongens/meiden van 16 t/m 18 jaar
Robert Schipper
wildevaart@scoutingwestvoorne.nl
Loodsen
Jongens/meiden van 18 t/m 23 jaar
Robert Schipperwildevaart@scoutingwestvoorne.nl

De vereniging

Naast speltak(bege)leiding zijn er ook bestuursleden actief bij de Geysendorffersgroep. Dit bestuur zorgt voor een goede en gezonde huishouding van de financiële en administratieve werkzaamheden welke een vereniging met zich mee brengen. Het bestuur doet dit in overleg met de directe leiding van de speltakken ten behoeve van de kinderen & jeugd in het bijzonder en de verplichtingen jegens Scouting Nederland, de Regio en de overheid. Het bestuur van de Geysendorffergroep bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een afgevaardigde wat de landscouts en de waterscouts.
Beslissingen worden genomen in overleg met de groepsraad. Tijdens dit overleg wat enkele malen per jaar plaats vindt wordt er overlegd over de zaken welke er binnen de groep spelen en worden er beslissingen genomen. Naast bestuursleden worden voor de groepsraad ook alle speltakleiding en begeleiding uitgenodigd net als de groepsbegeleider. Ook uitgenodigd voor de groepsraad worden de oudervertegenwoordigers. Voor zowel de landscouts alsook de waterscouts zijn dit ouders die namens de leeftijdsgroepen gevraagd en ongevraagd advies mogen geven in de groepsraad. Heeft u (als ouder en/of verzorger van een jeugdlid van de Geysendorffergroep) een idee, probleem of iets anders dat besproken moet worden in de groepsraad dan zijn de oudervertegenwoordigers te bereiken via het onderstaande e-mail adres.

FunctieNaamEmail
Voorzitter
Vereniging & Stichting
Mevr. W.N. Anink
voorzitter@scoutingwestvoorne.nl
Penningmeester
Vereniging & Stichting
Dhr. S. van Beelenpenningmeester@scoutingwestvoorne.nl
Secretaris
Vereniging en Stichting
Dhr. E Kruik secretaris@scoutingwestvoorne.nl
Oudervertegenwoordigers
Land- en waterscouts
Mvr. J van Woerkom oudervertegenwoordigers@scoutingwestvoorne.nl
Webmastervolgtwebmaster@scoutingwestvoorne.nl
Scouting Geysendorffer kan vrijwel altijd extra hulp gebruiken om de groep te ondersteunen. Zo hebben we binnen de groepsraad en/of bestuur diverse functies die (op termijn) ingevuld moeten worden. Mocht u intresse hebben neem gerust contact met ons op via penningmeester@scoutingwestvoorne.nl

Routebeschrijving

Klik op de foto van 1 van onze clubgebouwen voor een routebeschrijving naar deze lokatie

Clubgebouw Welpen
Grenspad 4
Rockanje
Klik hier voor een routebeschrijving naar het clubgebouw
Clubgebouw Waterscouts
Zeeverkenners Oosterland aan het Brielsche Meer
Aan de Heindijk in Brielle
Klik hier voor een routebeschrijving naar het clubgebouw

Postadres Geysendorffergroep:

Het postadres van de Geysendorffergroep is gevestigd bij het secretariaat op dit moment is het postadres van de groep: Secretariaat Geysendorffergroep, Klaverweide 2, 3235 SP Rockanje

Klachten

Als u ontevreden bent over de gang van zaken dan kunt u dit met de speltakleiding bespreken. Soms is het handig om daarvoor een afspraak te maken, zodat er een rustig moment gekozen kan worden om een en ander door te spreken. Mocht u er onverhoopt met de leiding niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Geysendorffergroep via voorzitter@scoutingwestvoorne.nl.

Vertrouwenspersoon

Ook heeft de Geysendorffergroep een vertrouwenspersoon die kan worden benaderd als er een probleem is dat U niet wilt of kunt bespreken met iemand van de leiding of het bestuur. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en kan dan ook advies geven en helpen bij het oplossen van de ontstane situatie. Uiteraard wordt er zeer discreet omgegaan met datgene wat vertelt wordt en zal alles in vertrouwen behandeld worden.
Onze vertrouwenspersoon is zowel beschikbaar voor jeugdleden, vrijwilligers of verzorgers en/of ouders van onze leden. We hopen en verwachten dat de vertrouwenspersoon niet veel in actie hoeft te komen, omdat eventuele problemen vaak direct met elkaar te bespreken zouden zijn. U kunt onze vertrouwenspersoon bereiken het volgende mailadres vertrouwenspersoon@scoutingwestvoorne.nl