Scouting Nederland

De Geysendorffersgroep is natuurlijk ook aangesloten bij Scouting Nederland. Op deze website is veel algemene informatie te vinden over scouting.
Scoutshop

De online scoutwinkel waar je o.a. je scoutfit,kampeerartikelen en al je andere artikelen kunt bestellen welke je als scout zou kunnen gebruiken.
Scouting Regio Maasdelta

De Geysendorffersgroep is onderdeel van deze scoutingregio waarbij vele land-, lucht- en waterscoutinggroepen bij aangesloten zijn.
Scouting Admiraliteit 14

Samen met nog vele andere watergroepen uit de regio zijn wij onderdeel van Admiraliteit 14. De organisatie die de o.a. onderlinge (zeil)wedstrijden organiseert.
Welpen-website van Scouting Nederland

Voor de Welpen is er ook een eigen website gemaakt door Scouting Nederland.
Op deze website is veel informatie te vinden over de bewoners van het junglebook
Scouts-website van Scouting Nederland

Voor de Scouts is er ook een eigen website gemaakt door Scouting Nederland.
Op deze website is veel informatie te vinden over en voor scouts.
De zeeverkenners behoren tot de scouts leeftijdscategorie van Scouting Nederland.
Explorers-website van Scouting Nederland

Voor de Explorers is er ook een eigen website gemaakt door Scouting Nederland.
Op deze website is veel informatie te vinden over en voor Explorers.
De Wilde Vaarders behoren tot de scouts leeftijdscategorie van Scouting Nederland.
Akela ledenregistratie

Op deze website van Scouting Nederland kunnen persoonlijke adres- en contactgegevens gewijzigd worden.
Waterscouting.com

Op deze website is heel veel informatie te vinden over waterscouting in het algemeen. Ook is er een levendig forum met vele actieve leden.
Commisie Watersport Opleidingen

Bij de Geysendorffersgroep leer je o.a. zeilen, roeien en wrikken. We werken met nationaal erkende CWO vaardiploma`s van deze stichting.