Leden van onze jongste speltak verzamelen elke zaterdag bij ons clubgebouw aan het Grenspad in Oostvoorne. Door de mooie ligging midden in het  duingebied is deze lokatie zeer geschikt voor de activiteiten van de welpen.

Clubgebouw van de Welpen

Wij zijn gevestigd in het Zuid-Hollands Landschap gebied De Heveringen, aan het einde van het Grenspad te Oostvoorne. Het adres van dit clubhuis is: Grenspad 4 in Rockanje. Parkeert u op de parkeerplaats aan de vrijsprong; Berkenrijsweg, Berkenrijspad, Grenspad, Byronialaan en loop verder het Grenspad uit tot aan de minirotonde. Hiervandaan loopt u het veld over tot aan ons clubhuis. De auto parkeren aan het Grenspad is verboden en levert als de duinwachter een slechte dag heeft een bekeuring op. Deze looproute is in bovenstaande afbeelding weergegeven met de rode stippellijn. Bekijk onze locatie of maak een route door hier of op de afbeelding te klikken:

Clubhuis is niet direct te bereiken met de auto, de parkeerplaats is echter op korte loopafstand van het clubhuis.