De oudere speltakken zijn waterscouts omdat deze leden veel varen staat het clubgebouw op het Zeeverkennerscentrum Oosterland, direct gelegen aan de zuid-oost oever van het Brielse Meer (tussen Oostvoorne en Brielle in). Dit terrein ligt aan de Heindijk in Brielle, de parkeerplaats is gelegen aan het uiteinde van de Oosterlandseweg in Brielle.

Clubgebouw waterscouts
Hier zijn de Zeeverkenners, Wilde Vaarders en de Loodsen vrijwel elke zaterdag te vinden.

Bekijk onze locatie of maak een route door hier of op de afbeelding te klikken:

Van parkeerplaats naar clubhuis

Onderstaande foto’s leggen uit hoe u van het parkeerplaats naar het clubhuis kan gaan:

Na het parkeren van de auto, moet u teruglopen tot iets voor de parkeerplaats, hier vind u de oprit naar het fietspad waaraan ons clubgebouw is gelegen. Op het fietspad moet u rechts-af om bij ons clubgebouw uit te komen.

Vervolgens loopt u het fietspad verder uit richting brielle. ( ongeveer 500 meter.) Let u op de kerk aan de rechterzijde.

Aan uw linkerzijde vind u Zeeverkennerscentrum Oosterland, wanneer u de dijk afloopt langs de slagboom vind u ons clubgebouw aan de rechterzijde.