De G.J.Geysendorffergroep is verdeeld in meerdere leeftijdscategoriën of speltakken.
Klik op één van de onderstaande speltakken voor meer informatie:

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 11 jaar oud.

Opkomsten op zaterdagmiddag van 13.45 tot 16.00 uur bij ons clubgebouw op het Grenspad in Oostvoorne.

Welpen vallen onder de gelijknamige Welpen leeftijdscatagorie van Scouting Nederland.

Zeeverkenners

Voor jongens en meiden van 10 t/m 15 jaar oud.

Vrijwel iedere zaterdag opkomst van 10.45 tot 15.00 uur bij ons clubgebouw op Zeeverkennerscentrum Oosterland in Brielle.
En daarnaast jaarlijks ook diverse weekendkampen, wedstrijden, speciale opkomsten en een zomerkamp.

Zeeverkenners vallen onder de Scouts leeftijdscatagorie van Scouting Nederland.
Wilde Vaart

Voor jongens en meiden van 16 tot en met 18 jaar oud.

Vrijwel iedere zaterdag opkomst van 11.00 tot 16.00 uur bij ons clubgebouw op Zeeverkennerscentrum Oosterland in Brielle.
En daarnaast jaarlijks ook enkele weekendkampen, gezellige lange opkomsten en een zomerkamp.

De Wilde Vaart valt onder de Explorers leeftijdscatagorie van Scouting Nederland.

Loodsen

Voor dames en heren van 19 tot en met 23 jaar oud. bij ons clubgebouw op Zeeverkennerscentrum Oosterland in Brielle.

Deze speltak bepaald in onderling overleg wanneer de opkomsten gehouden worden. Vaak is dit ook gewoon op zaterdag. Ook voor deze leeftijdsgroep worden er nog allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Loodsen vallen onder de Roverscouts leeftijdscatagorie van Scouting Nederland.