Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven? Dat kan bij de Welpen van Scouting Geysendorffer! De welpen Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier in de buitenlucht. De Welpen hebben veel plezier met elkaar, leren samen te werken, respect te hebben voor anderen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

De Welpen is een speltak bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 11 jaar oud. De welpen spelen volgens het thema van Scouting Nederland in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Wij hebben iedere zaterdagmiddag opkomst van 13:45 uur t/m 16:00 uur bij ons clubhuis gelegen midden in de duinen aan het uiteinde van het Grenspad in Oostvoorne.

Elke week worden er allerlei leuke spelletjes gedaan, speurtochten gelopen, allerlei scoutingvaardigheden geleerd en knutselen we de leukste dingen. Daarnaast hebben de Welpen ook allerlei bijzondere opkomsten en andere leuke uitjes zoals een bezoekje aan een zwembad, museum of er wordt een rondje meegevaren met 1 van de boten van de waterscouts. Natuurlijk gaan de welpen ook af en toe op kamp. De welpen blijven dan een weekend overnachten in ons clubgebouw. Het clubgebouw en de directe omgeving wordt hierbij geheel omgetoverd in het thema van het kamp. Een cowboystad, een piratenboot, een heksenhut of ruimteschip, tijdens ieder kamp zorgt het bedachte thema voor speciale afwijkende activiteiten gedurende de week.

Ben je benieuwd of deze speltak ook iets voor jou is, doe dan vrijblijvend een keertje gezellig mee!