Welkom op de website van de G.J.Geysendorffergroep uit Oostvoorne, op deze website is allerlei informatie te vinden over deze scouting groep. Dit onderdeel van de website is verdeeld in de volgende pagina’s:

Even voorstellen: de G.J.Geysendorffergroep. Hier vind je allerlei informatie over wie wij zijn en wat we allemaal doen.
Het clubgebouw van de landscouts (bevers & welpen) is gelegen aan het Grenspad in de duinen van Rockanje. Bekijk onze locatie en het clubgebouw zelf hier.
Het clubgebouw van de waterscouts staat direct aan de oever van het Brielse Meer, bekijk onze locatie en het clubgebouw zelf hier.
Waterscouts kunnen niet zonder boten en natuurlijk heeft ook de Geysendorffergroep een goed gevulde haven. Bekijk onze vloot hier.
De Geysendorffergroep is opgericht in 1947 en kent dus een rijke geschiedenis. Waar komt onze naam vandaan? En hoe zijn we opgericht? Je leest het hier.