Z.V.C. Oosterland:
Het clubgebouw van de waterscouts staat op het Zeeverkennerscentrum Oosterland, gelegen op de zuid-oever van het Brielse Meer tussen Oostvoorne en Brielle in. Een routebeschrijving naar dit terrein hier te vinden. Dit terrein is een ideale plek voor de opkomsten van de waterscouts, het grenst direct aan het water, heeft een centrale kampvuurplaats en een groot grasveld voor het spelen van spellen. Er is gelegenheid tot het afmeren van onze vletten in de eigen haven.

Op het Zeeverkennerscentrum zijn nog 3 andere scoutinggroepen te vinden. Iedere groep heeft zijn eigen clubgebouw op zaterdagen is dit dan ook een gezellige boel. Geregeld organiseren we ook samen met andere scoutinggroepen onderlinge wedstrijden of doen we gewoon gezellig activiteiten samen.

Ons clubgebouw:
Op het Zeeverkennerscentrum hebben wij ook ons clubgebouw staan. Het clubgebouw wat er nu staat is in gebouwd in 1997, nadat het vorige gebouw door brandstichting verwoest was. Het gebouw is onderverdeeld in 2 delen namelijk een garage waar in de winter een lelievlet naar binnen kan om hier onderhoud aan te plegen en in de zomer wordt dit deel gebruikt voor opslag van de tuigage van de vletten. En een groter gedeelte met o.a. een complete keuken en een plek waar we de opkomsten draaien(als we niet buiten zijn) en wat kunnen eten en drinken tijdens de opkomsten.

Het terrein kan in goed overleg verhuurd worden aan scouting groepen, scholen en verenigingen.
Bekijk hier de verhuurmogelijkheden. Of mail ons, en wij zorgen dat uw mail bij de verhuurder terrecht komt!