Scouting Geysendorffergroep heeft een clubgebouw gelegen op een prachtige locatie gelegen midden in een duingebied op enkele kilometers afstand van het Noordzeestrand. Een ideale locatie voor onze eigen opkomsten, maar ook erg geschikt voor de organisatie voor kampen. Graag laten we andere scouts hier ook van genieten en stellen we ons gebouw dan ook dit jaar weer  beschikbaar voor verhuur aan andere scoutinggroepen. Het clubgebouw beschikt over alle benodigde voorzieningen om een kamp voor groepen tot ± 30 personen te organiseren. En is hiermee een ideale locatie voor kampen van bijvoorbeeld Bevers of Welpen of andere jeugdige (scouting)groepen.

Het gebouw en terrein:

• Gebouw gelegen op een volledig omheind terrein voorzien van banken en tafels en een kampvuurplaats.
  • 2 lokalen (onderling af te sluiten met schuifdeur) van ieder ± 7 x 7 mtr met divers te gebruiken meubilair en heteluchtkachels
  • Aangrenzend klein leidingvertrek met vaste banken en muziekinstallatie
  • 2 Aparte toiletruimtes en een wasruimte met douche
  • Volledig uitgeruste keuken met o.a. gasfornuis, combioven, koelvriescombi, bestek en “serviesgoed”
  • Diverse banken en tafels (binnen en buiten aanwezig)

Omgeving:

• ± 30 kilometer vanaf Rotterdam
  • 3 kilometer afstand van het Noordzeestrand
  • ± 1 kilometer van diverse supermarkt/centrum
  • Temidden van een uitgestrekt duin en bosgebied met allerlei speelvelden, bebossing en watertjes
  • Gebouw ligt aan een autovrije straat (m.u.v. vergunninghouders)

Meer informatie:
U kunt hier klikken voor het openen van een pdf-bestand met daarin meer informatie en foto’ van onze clubgebouw in de Duinen.
Meer informatie via  info@scoutingwestvoorne.nl